Mijn favorieten

De NVM Aankoopmakelaar

HCNieuws 26-01-2017

Laatst stond er in een editie van Psychologie Magazine een mooi artikel over het vermijden van de psychologische valkuilen bij het kopen van een huis. De auteur van het artikel schrijft over de valkuilen waar je als woningzoeker met een grote boog omheen zou moeten lopen. Het gaat onder meer over het effect van de eerste indruk, de verliefdheid op een woning waarbij we vooral oog lijken te hebben voor die argumenten die ons beeld bevestigen en het gevoel dat ontstaat bij schaarste. Vervolgens komt de auteur ook met de tips voor zelfbescherming als ‘maak een lijst met eisen die je stelt aan een toekomstig huis’ en ‘verken de markt’. Beide waar, maar er mist er 1: schakel een deskundig aankoopadviseur in.

De woningmarkt is sterk aan verandering onderhevig. Juist nu is iedere huizenzoeker gebaat bij een baken in de branding. Niet alleen een vader of een vriend die mee komt kijken maar ook een professionele adviseur die op heldere en zakelijke wijze het hoofd koel houdt en weet waar het over gaat. In uw belang!

Wij voeren vanzelfsprekend veel gesprekken over onze dienstverlening en horen dan zo af en toe de volgende opmerking; voor het verkopen van een huis kan ik niet om een makelaar heen, maar een woning kopen lukt mijzelf wel. Interessant. Echter zien wij maar al te vaak dat het niet helemaal goed ging. Achteraf toch teveel betaald, onvoldoende gekeken naar bouwkundige- en juridische details of niet bewust geweest van de financiële situatie van de VVE. Hierin kan een expert u helpen. Wij zijn ontzettend blij dat de klantbeoordelingen van onze opdrachtgevers niet slechts gericht zijn op onze ervaring en kunde maar juist ook op onze betrokkenheid. Oud president Roosevelt sloeg immers de spijker op zijn kop toen hij zei: “People don’t care how much you know, until they know how much you care.” Met andere woorden, kies een NVM aankoopmakelaar die past bij uw wensen en die nauw betrokken is bij uw zoektocht. Dit zal geen teleurstelling opleveren. En dat begint bij vrijblijvend kennismaken!

Belt u ons voor een afspraak?

wkmakelaars.nl info@wkmakelaars.nl
023-2052143