Mijn favorieten

Het nieuwe NVM-kantoor WK Makelaars. Dynamisch en met grote kennis van de regio

HCNieuws 29 september 2016

HOOFDDORP - In de huidige woningmarkt maakt de juiste begeleiding bij de aankoop of verkoop van een huis het verschil. WK Makelaars kent de regio Haarlemmermeer en Haarlem door en door, heeft een ijzersterk netwerk en haalt voor u het maximale uit de aan- of verkoop.

Eigenaren Wietse Dantuma en Kim Roosloot vormen een daadkrachtig team dat boogt op jaren ervaring in de makelaardij. Het jonge kantoor werkt volledig digitaal. De klant heeft dan ook 24 uur per dag toegang tot het eigen dossier. Wietse: “De tijd was rijp om met onze kennis en ervaring een eigen weg in te slaan. Wij maken volop gebruik van de modernste tools. Onze focus ligt op samenwerking met de klant omdat we het persoonlijk contact in een aan- of verkooptraject erg belangrijk vinden. De lijnen zijn altijd kort, we zijn flexibel en kunnen snel schakelen.”

Aankooptraject
Kim en Wietse hebben ieder hun eigen specialisme. Wietse is specialist in de verkoop van woningen, Kim in aankoopbegeleiding. Beide zijn ook ervaren taxateurs. Kim: “Onze kracht is dat we allebei anders zijn. Daardoor vullen we elkaar perfect aan en kunnen de klant altijd bedienen. Mijn corebusiness is de begeleiding van het aankooptraject. Ik zoek de juiste match. In de huidige markt heeft de koper het niet makkelijk, want de concurrentie is groot. Samenwerken met een aankoopmakelaar maakt de kans op het vinden van de juiste woning veel groter.” Via WK Makelaars krijgt de koper inzage in het woningaanbod nog vóórdat het op Funda verschijnt.

Vraagprijs
WK Makelaars richt zich primair op woningen in Hoofddorp, Vijfhuizen, Haarlem en Heemstede. Het is de regio waar Kim en Wietse geboren en getogen zijn en nu met hun eigen gezinnen wonen. Wietse: “Bij een verkoop zorgen we altijd voor maximale exposure en een goed marketingplan, we gebruiken de modernste technieken en in onze digitale presentatie streven wij ernaar om de woning realistisch mogelijk weer te geven. Daarnaast is een reële vraagprijs van groot belang. Het vergroot de kans op veel kijkers en meerdere bieders. Om het maximale te bereiken, plannen wij bezichtigingen altijd op individuele basis, zodat er ruimte is voor vragen en overleg.”. In de huidige aantrekkende woningmarkt willen huiseigenaren steeds vaker eerst kopen dan verkopen. WK makelaars is graag op de hoogte van uw verkoopplannen en kan u goed helpen bij het vinden van uw toekomstige woning. Een waardebepaling van uw huidige woning of een woonadviesgesprek vol met aankooptips is gratis.

Voor meer informatie over de aankoop, verkoop of taxatie van een woning kunt u contact opnemen met WK Makelaars, tel: 023-205 2143, e-mail: info@wkmakelaars.nl, www.wkmakelaars.nl