Mijn favorieten

Even voorstellen... Petra Kortekaas

Hallo iedereen, ik ben Petra Kortekaas en ik woon al jaren samen met mijn vriend René. 

Ik heb ruim 21 jaar met veel plezier als kapster gewerkt, maar ik was na al die jaren toe aan een compleet nieuwe uitdaging.

Dankzij Kim en Wietse heb ik die uitdaging gevonden en mocht ik in mei 2019 aan de slag gaan in de binnendienst van hun jonge, dynamische en gezellige bedrijf WK Makelaars.

Het werken in deze boeiende "makelaars-wereld" bevalt mij ontzettend goed, geen dag is hetzelfde. Daarnaast denk ik dat het (ver)kopen van een woning één van de belangrijkste momenten uit iemands leven is en is het mijn doel om onze klanten en relaties daarin zoveel mogelijk te ontzorgen en waar mogelijk te helpen, daar haal ik veel voldoening uit!

Ik hoop dat ik u in de toekomst ook kan helpen!