Mijn favorieten

Even voorstellen… Kim Roosloot


Hallo! Mijn naam is Kim Roosloot en ik ben geboren en getogen in Haarlem. Gelukkig getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Samen met mijn man heb ik veel van de wereld gezien. Het meest indrukwekkend vond ik de Trans Siberië Express en de trekking door Mongolië. Verder staan we dolgraag samen met de kinderen op de ski’s en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool.
 

Gespecialiseerd aankoopmakelaar

Sinds 2000 ben ik actief in de makelaardij. Na jaren werkzaam te zijn geweest als allround gecertificeerd registermakelaar en taxateur heb ik mij gespecialiseerd als aankoopmakelaar in Haarlem, de Haarlemmermeer en omliggende plaatsen.
Als aankoopmakelaar draait alles voor mij om het aankopen van woningen.  Zo houd ik mij bezig met het geven van woonadviezen, het maken van zoekprofielen en het bieden van begeleiding gedurende het hele aankoopproces.
Dat is niet alleen mijn specialisme, het is als een hobby voor mij. Hierdoor voer ik mijn vak met enthousiasme en gedrevenheid uit, iets waar jij als klant alleen maar voordeel van ondervindt!
 
 

Hoe ga ik te werk?

Ik realiseer me als geen ander dat een huis voor jou misschien wel de grootste aankoop is van je leven, waarbij je zeker niet over één nacht ijs wilt gaan.
In een intensieve samenwerking tijdens het aankooptraject doorloop  ik, samen met jou, het proces van zoeken, vinden én aankopen van jouw droomhuis.
Mijn focus ligt op het allerbeste resultaat voor jou als klant: met elkaar zoeken we niet alleen een huis, maar een thuis.
 
 

Meer weten?

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Heb je vragen over het aankoopproces, of zijn er meer algemene dingen die je wilt weten? Neem dan direct contact met mij op. Samen maken we een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.
Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 023-2052143 of via het e-mailadres Kim@wkmakelaars.nl
Ik help je graag verder!


    De belknop werkt alleen vanaf een mobiele telefoon