Mijn favorieten

Even voorstellen... Wietse Dantuma

Mijn naam is Wietse Dantuma. Ik ben geboren en getogen in de Haarlemmermeer. Na mijn jeugd te hebben doorgebracht in Vijfhuizen woonde ik achtereenvolgens in Haarlem centrum en in Hoofddorp. Inmiddels ben ik, met mijn vrouw en onze twee kinderen, weer neergestreken in het vertrouwde Vijfhuizen. 

Ik heb gestudeerd aan de HTS, maar mijn interesse voor commercie won het al snel van de techniek. Gelukkig komt mijn technische achtergrond nog dagelijks van pas in mijn beroep als makelaar. Op mijn cv staat onder meer NVM registermakelaar/taxateur wonen.
 

Gespecialiseerd verkoopmakelaar en taxateur

Na enkele jaren alle disciplines van het makelaarsvak beoefend te hebben richt ik mij de laatste jaren alleen op het verkopen en taxeren van woningen. Hierdoor weet ik precies hoe je een woning optimaal presenteert, welke marketinginstrumenten ingezet moeten worden en wat in de huidige markt de juiste vraagprijs is. Ik weet welke opbrengst je kunt verwachten en hoe je, bij meerdere bieders, een passend traject kiest. Het maximale eruit halen wat erin zit, dat is mijn passie. Hierdoor voer ik mijn vak met enthousiasme en gedrevenheid uit, iets waar jij als klant alleen maar voordeel van ondervindt!
 

Hoe ga ik te werk?

Het verkopen van een woning is spannend en soms zenuwslopend. Voor de start moet alles zo perfect mogelijk voor elkaar zijn. Van tevoren spreken we het gehele traject goed door en maken we heldere afspraken.
Het plan van aanpak probeer ik zoveel mogelijk af te stemmen op jouw persoonlijke situatie. Ik zorg ervoor dat jij als opdrachtgever goed op de hoogte blijft van de gang van zaken, zowel telefonisch als via ons digitale dossier. De combinatie van persoonlijk contact en de inzet van de modernste digitale instrumenten zorgt ervoor dat jij altijd weet wat er speelt.

Meer weten?

Wil je weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Heb je vragen over het verkoopproces, of zijn er meer algemene dingen die je wilt weten? Neem dan direct contact met mij op. Samen maken we een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.
Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 023-2052143 of via het e-mailadres Wietse@wkmakelaars.nl
Ik help je graag verder!


   De belknop werkt alleen vanaf een mobiele telefoon